• Gallerivandring lördag 30 september, samling i ordenshusets entré 12:00 med avslutning på kulturkrogen Gyllene Prag.

  Vi går mot Linné. På Galleri Uddenberg är det vernissage, målningar, med Claes Hakenäs, på Galleri 54 är det moderna installationer med Livia Prawitz, på GKF ställer Camilla IIliksi och Eva Zetreahus ut och på Galleri Aveny är det vernissage med Göran Johansson. Vi avslutar på Gyllene Prag som serverar stabil tjeckisk mat till moderata priser, varmrätt och en öl ca 250 kr, samt har tjeckiskt öl på egen tank.

 • Gallerivandring lördag, ”kulturlördag”, 28 oktober, samling 12:00 i ordenshuset entré med avslutning på restaurang New Dehli.

  Vi går mot Vasa och Avenyn. På Galleri Backlund ställer Åsa Eriksson ut, på Galleri Hammarén ställer Patrik Andiné ut, på Grafik i Väst är det vernissage med Elena Gruzinskatie och på GKA ställer Andreas Johansson.  Vi avslutar på New Dehli, indisk restaurang med human prissättning, varmrätt och en öl ca 200 kr, som ligger rakt över gatan till ordenshuset. Detta så att de som ska gå på välgörenhetskonserten i ordenshuset hinner dit mätta och belåtna.

 • Fika-föredrag med Odd Art tisdag 14 november, 14:00-ca16:00. 

  Lite ”zeitgeist” med arkitekten, debattören och ordensbrodern Johan Engström, Innerstadens Arkitekter, som även är ordförande för Byggnadstekniska föreningen i Göteborg.

 • Gallerivandring med Jazz på Masthugget/Stigberget med besök på jazzklubben Utopia på Stigberget alt Wauxhall Jazz på 3:e Långgatan lördag 25 november, samling vid Järntorget 14:00. 

  Här är vi beroende av programmet för ”lunchjazz”, vilket inte är klart varken på Utopia eller Wauxhall. Men datumet ligger fast.

 • December – lite beroende på vad som erbjuds och vad som går att ordna, så återkommer vi.